un moment de teroare
|
18 Oct 2010, 17:15
|||
|
|||
Ma uitam la verisoara mea care tocmai imi maturisise ca a scapat un prizioner din Azkaban! La inceput mi-a venit sa rad,dar apoi cand am observat fata ei serioasa mi-am dat seama ca nu glumea,apoi am facut o fata nedumerita,iar intr-un final am facut o fata speriata. Ma uitam la Hayl,var'mea si i-am spus:
-Chiar ai facut asta?Nu te cred...Nu imi vine sa cred... In timp ce asteptam un raspuns din partea lui vara'mea ma uitam in spate peste umar sa vad inchisoarea aceea care mi se parea atat de infricosatioare,atat de terifianta,dar in acelasi timp si putin banala. Ma enervau la culme acele creaturi numite "Dementori". Ma gandeam ce s-ar intampla cu noi daca nu ar exista acea vraja minunata. Sa ne ia fericirea? Nici vorba,eu nu as fi lasat un Dementor sa imi faca asta,amintirile mele frumoase nu mi le putea fura nimeni,nici macar o creatura care pesemne e malefica...Un gand ciudat imi trecu prin minte dar apoi l-am alungat foarte repede fiindca asteptam un raspuns din partea verisoarei mele. OOC:Sunt Rose,am scris fara sa imi dau seama de pe contul lui Yuky. Ma scuzati ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
un moment de teroare - by Hayley M. Alden - 17 Oct 2010, 18:39
Re: un moment de teroare - by Rosalie Vivienne Alden - 17 Oct 2010, 18:50
Re: un moment de teroare - by Hayley M. Alden - 17 Oct 2010, 20:05
Re: un moment de teroare - by Evelyn Steel - 17 Oct 2010, 21:57
Re: un moment de teroare - by Afrodita LaFont - 18 Oct 2010, 17:15
Re: un moment de teroare - by Hayley M. Alden - 18 Oct 2010, 23:18
Re: un moment de teroare - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Oct 2010, 14:54
|