O noua cale, sau doar o simpla plimbare ?
|
20 Oct 2010, 15:19
|||
|
|||
Ma plimbam pur si simplu de plictiseala sau monotonie.Vedeam cu frunzele danseaza in aer si cu o miscare lenta si eleganta ajung la pamant.Vedeam frunzele insirate pe pamantul ud.Am numarat cate frunze erau si...
1 "Hai sari!Hai viseaza!" apoi am sarit la urmatoarea frunza care era de un verde viu ce reflecta viata. 2 "E ca o carte intelegi?Deschide si citeste amintirile", asa ca am deschis cartea memoriei si... 3 "Aaa da,aceea strada...era noapte si mergeam impreuna.Parea ca ne iubim.nu?"Probabil ca asa parea din exterior.Doi copii care merg tinundu'se de mana si zambind macar pe jumatate,dar apoi...inca o saritura catre o frunza. 4"Un pupic si apoi incet mi'a alunecat mana din mana lui."Nu era nevoie sa sar la a 5'a frunza pentru ca stiam ca sunt o proasta.Mi'am ridicat privirea si am observat doua fete.Imediat am recunoscut'o pe Cryss si apoi desgiur pe Luna.Trebuia sa ies din amintirea asta asa ca am luat'o la fuga spre ele.Cred ca si'au dat seama ca vin pentru ca amandoua si'au intors privirea in directia mea si au zambit.Am zambit si eu inapoi si cu asta amintirile au luat'o la fuga. "Amintirile doar ucid existenta"am gandit eu inainte sa le intampin pe fete. "-Buna fetelor!Ce faceti aici?"am intrebat eu zambitoare incercand sa aduc o picatura de culoare vie. Fetele au salutat inapoi si mi'au povestit ce s'a intamplat inainte ca persoana mea sa isi faca aparitia.Apoi a venit intrebarea din partea lor : "Tu ce faci?"...Ce as fi putut sa raspund? "Ma gandesc cum ar fi putut sa fie altfel viata daca nu era asa?"ceva nu se potrivea. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|