Bella Emily Rose
|
20 Oct 2010, 20:42
|||
|
|||
Miercuri,20.Octombrie.2010
Draga jurnalule ,
[URL=http://img222.imageshack.us/i/hisdreambyduchesse2guer.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p210-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Ma bucur ca astazi am iesit la 16:00 , pentru ca am avut mai mult timp liber . Trebuie sa recunosc ca am avut o zi plina de surprize . Am luat un 10 la fizica , ceea ce credeam ca e putin probabil . Eu nu ma consider o persoana atat de norocoasa . Deobicei sunt chiar pesimista . Si mai rau , am fost ascultata si la matematica , dar nu a fost chiar atat de rau . Poate am sanse ca semestrul asta sa am media 10 pe linie . Ar fi ceva ... unic , dar totusi imi doresc asta . In rest . mai nimic . Am iesit putin afara ,desi ploua cu galeata si m'am plimbat cu Iulia . Mi'a fost dor de vremurile alea cand radeam cu ea si vorbeam despre orice . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,483 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |