^ Lectia I - Potiunea Lucky Fire ^
23 Oct 2010, 14:50
Scriam tot ceea ce ne spunea profesorul , ascultand cu mare atentie.
Mi-am asezat tot ceea ce aveam sa folosesc pentru Potiune in fata, am lasat pana si pergamentul de-o parte si am inceput sa prepar.
Am taiat cele sapte frunze de alun , pe care le-am introdus in apa de ploaie , impreuna cu ciresele amare
Mi-am sprijinit barbia in palma , in timp ce asteptam sa treaca cele douazeci de minute necesare pentru ca Potiunea sa-mi reuseasca. Din cand in cand , mai priveam ceilalti elevi care deja terminasera sau pe cei care inca nu se apucasera de ea.
Dupa exact douazeci de minute , am luat radacina de migdal pitic pe care o maruntisem inainte, si am adaugat-o , impreuna cu cenusa Pasarii Pheonix.
Am asteptat cateva minute pentru ca Potiunea sa se raceasca. Apoi am adaugat cele patru aripi dantelate de musca si cinci picaturi de esenta de vanilie.
Apoi am turnat potiunea in eprubeta si i-am dus-o profesorului pe catedra. M-am intors, multumita de potiunea mea care iesise excelent.
Ascultam intrebarile puse de elevi, fiind pregatita sa notez raspunsul.

~For you,I'm Jess.

[Image: rollins.jpg]

[Image: f4qpu9.jpg]

Cele mai bune produse!

O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe.
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: ^ Lectia I - Potiunea Lucky Fire ^ - by Jessica F. Jersey - 23 Oct 2010, 14:50