Bad Moon Rising
|
23 Oct 2010, 18:55
|||
|
|||
Bell aproba scurt din cap si iesi in urma cercetasei din bar. Deja incepuse sa se innopteze, iar luna rasarea din spatele padurii.
Un fasait sinistru se auzi in spatele lor, iar Bell simti o mana acoperindu'i fata. "-Aaa!" reusi ea sa strige, dar deja Disparea. Ateriza pe un pamant moale si umed. Curand, se auzi un al doilea pocnet, semn ca mai era cineva cu ei. "-Dess?" sopti ea, cu privirile ingrozite. "-Bell" ofta cercetasa. "-Ei bine, m'am razgandit. Am sa va fac sa platiti acum, nu mai tarziu" se auzi vocea glaciala. "-Owen" soptira amandoua, in cor. "-Exact, uite ce fete destepte" rase al doilea barbat. "Hai, pe mine nu ma recunoasteti?" intreba el, cu o urma de repros in tonul vocii. "-Kevin, hai sa le ducem inauntru" mormai Owen, aruncand o privire cercetatoare in jur. "-Dar nu e nimeni aici" replica Kevin, apucand'o de brat pe Desiree. Owen facu acelasi lucru cu Bell, doar ca o smuci mai tare. "-Nu e nevoie sa'mi smulgi mana" mormai ea. "-Zi mersi ca mai esti in viata" ii striga Kevin. "-Pentru moment" concluziona Owen, cu un zambet sarcastic. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|