O noua cale, sau doar o simpla plimbare ?
|
23 Oct 2010, 23:04
|||
|
|||
Baiete, ai intrat in cotloanele mintii mele, ai patruns in inima mea, spulberand portile ferecate ale sufletului...
Iar pentru ca mi-ai patat inima cu Iubire, te voi pastra vesnic in Cartea Amintirilor Mele , Cartea Mea ! 'Da, acum nici nu intuiesti cat as vrea sa-ti spun : E atat de bine sa ai pe cine sa iubesti !!! Si eu am avut, dar viata nu este un film cu final fericit, este un jurnal, la inceput atat de gol, iar apoi pe masura ce timpul trece, viata devine din ce in ce mai razbatuta de razele soarelui. ' Uneori chiar si acum imi citesc jurnalul si-mi spun ce prostuta am fost odata, dar viata cum ar putea incepe altfel decat prin lucruri prostesti, prin prima repiratie ce o tragi in tine, prin primul "Te iubesc !", spus mamei, prin primele picaturi de suferinta. Imi aminteam cel di-ntai pupic strain pe obraz, imi aminteam de roseata din obraji, imi vedeam intreaga viata derulandu-se in fata privirilor mele disperate, caci nu puteam opri filmul existentei mele pe pamant, nu puteam pune pauza nici macar pentru un moment, desi as fi vrut, caci vroiam sa-mi las inima sa respire, doream sa o abandonez pentru o saptamna undeva, sa nu mai simt nimic, sa nu mai stiu de MINE, de TINE, de NOI... Plangeam...
Din nou, din nou si din nou.... O Doamne, am atatea intrebari sa-ti pun, dar ma lasi sa-mi raspund singur, ca un nebun. "Chiar si acum imi aduc aminte mainile acelea puternice, invaluite in catifea, ce ma prindeau de mana si ma ajutau sa ma ridic atunci cand cadeam, chiar si acum imi aduc aminte fiecare acceleratie a respiratie lui, orice suflu impotriva vointei lui.", le-am spus eu fetelor, simtind cum adevarul imi curgea de-a lungul fetei, trecand peste buze si pierzandu-se inainte de a apuca a-l sterge. "Si tu ai ceva acolo ?", intreba Luna curioasa. "Nu ... Eu nu am nimic ! Nu mi-a lasat nimic in urma, desi stiu ca respiram acelasi aer, simtim la fel gustul apei, privim acelasi cer, ne uitam unul in ochii celuilalt, dar vedem altfel sentimentul acesta splendid de imgrozitor : Dragostea . " M-am intors cu spatele si am inceput sa alerg, sa-mi las inima sa zburde, sa-si descarce anii de povara si lacrimi, ce-i aprofundam in mine tot mai mult. 'Nimic nu este intamplator' Pentru Layla :
[strike]Iubesc deci traiesc...[/strike] Stii .... e atat de greu sa gandesc limpede acum. Insa stiu un lucru, il stiu cu indarjire, il stiu din inima : Dragostea o pretuim numai dupa ce a trecut ... Nu repeta aceasi greseala. Iubeste atata timp cat traiesti si daruieste-i momente incoronate cu aur, crede-ma nu te va uita... Iubirea mea a fost precum o floare, a rasarit nevinovata, printre atatia trandafiri, dar o alta noua si splendida floare i-a luat locul inainte ca trandafirul meu sa apuce sa se deschida. Iubirea ta trebuie sa fie inconjurata de brazi, caci indiferent cat vei suferi, EA VA EXISTA, oricati spini se vor rupe din brazi, EA VA EXISTA, oricate fulgere ve-ti indura, EA VA EXISTA ! Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|