H.
|
28 Oct 2010, 18:17
|||
|
|||
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3804-h">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3804-h">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Bai Brotacel, Well..a fost destul de bine la scoala. 10 la istorie, hehe, oare cine a invatat doua lectii in clasa pe o galagie infernala? (ma mir si eu de recordul meu personal =]] ) Mda, noi ne obraznicim pe zi ce trece...si vorbesc serios. O sa-i intrecem pe cei de la 7C (aia nu e clasa, e circ, ca sa numai spun ca intr-a cincea au scos de trei ori usa din balamale), care momentan sunt destul de...linistiti, ca sa zic asa E o evolutie destul de mare, dat fiind ca noi prin 5-6 eram considerati CEA mai linistita si cuminte clasa din scoala. (acu'..pe dracu' si nici ala) Numai spun cat a tipat diriga la noi, pentru ca azi am reusit sa spargem un geam si sa ne batem cu..scaune. (era un dezastru in clasa) Da, ai citit bine Brotacel, scaune. Numai e ca pe vremuri, bataie cu cornuri..mwahahaha. Bye Bye Beautiful \m/ Siii acum ma duc la Grey's, pentru ca tocmai am descarcat un episod. Il mai am pe ultimul din sezonul sase si gata. Cateodata ma gandesc ce repede trece vremea...si acum nu ma refer la viata de zi cu zi, ci la timpul petrecut cand te uiti la un serial drag si iubit de tine..mi-e dor de sezonul trei, cand erau cu totii, nici-un George mort sau Izzie plecata si multi altii. Hai ca incep sa aberez aici Anyway, vizionare placuta lui moi :> ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
H. - by Helena Daphne Rose - 27 Oct 2010, 21:38
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 28 Oct 2010, 18:17
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 29 Oct 2010, 21:30
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 03 Nov 2010, 15:59
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 06 Nov 2010, 00:16
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:04
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:52
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 25 Nov 2010, 00:42