Personajul preferat
|
28 Oct 2010, 23:24
|||
|
|||
Personajul meu preferat este Hermione Granger , deoarece mereu am apreciat'o pentru calitatile ei . De fiercare data era in stare sa riste totul pentru Harry si pentru Ron , fara sa ii pese ca putea fi exmatriculata .
Uneori mi se parea putin enervanta , deoarece majoritatea timpului si'o petrecea invatand , dar datorita acestei calitati a reusit sa scape din multe probleme. Si cred ca cel mai mult apreciez la ea felul in care se comporta cu ceilalti . Ii pasa foarte mult de prietenii sai si este o persoana foarte loiala . Il iubeste pe Ron si m'am bucurat enorm de mult cand s'au sarutat pentru prima oara , desi mi se parea dragut si cuplul Hermione & Harry . Scena mea preferata a fost atunci cand i'a dat o palma lui Draco . Pur si simplu am savurat din plin momentul. Am multe in comun cu ea , incepand de la aspect pana la trasaturile morale . De exemplu , imi place sa citesc mult si sa imi petrec timpul alaturi de prietenii mei . O replica favorita nu cred ca am , pentru ca au fost multe care mi'au placut . Deci , in concluzie . Hermione e personajul meu preferat . P.S. : Sper ca nu am batut campii prea mult . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|