Thread Closed 
~Dorinta de cunoastere~
29 Oct 2010, 15:04
-Wow.Ce tare.Si eu am fost la o scoala incuiata.Dar intotdeauna am adorat povestile cu fantome,si mereu mi-am dorit sa pot face magie,si eram atrasa de mistere,OZN-uri,si bineinteles,fantome.Apropo,inca nu ati aflat de ce s-au intamplat lucurile alea.?Spusem eu.In fine,tin minte ca aveam vreo 7-8 ani,si eram singura acasa,era seara.ma uitam la Tv.Si deodata s-au auzit niste pasi din pod.M-am speriat.Nu am stiut ce se intampla.Dar asta nu era tot.Prima data m-am gandit ca s-au auzit niste pisici.Apoi din nou.Se auzea ca si cum cineva tara o teava prin pod.Deci pur si simplu eram impietrita.Dar mai groaznic era faptul ca dupa 10 min.,dupa ce s-a linistit ce-a fost in pod,am auzit niste pasi mai grei care se auzeau de pe hol si veneau spre camera mea.Am crezut ca lesin.Eram alba la fata,cu parul maciuca si pielea de gaina.Cand s-a deschis usa,am vazut-o pe bunica.Faza [si partea buna]era ca se afla doar ea."Pfiuh" mi-am spus eu atunci.Hahaha.
-Hahahahaha!,Rose rase atat de tare incat pt.1 minut nu am auzit bine (tipa in urechea mea).
-Nick,tu ce crezi?intrebasem eu curioasa.
-Pai poate ai auzit doar niste pisici.Mereu aud povesti din acestea.hahaha,incepuse si el sa rada.
Apoi lui Rose ii venise o idee:

[Image: nickiminajboobs.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: ~Dorinta de cunoastere~ - by Ashley Richards - 29 Oct 2010, 15:04