Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
29 Oct 2010, 20:36
Am vazut intrebarea asta undeva si chiar este un subiect imporant. Cati dintre voi isi doresc sa dea timpul inapoi si sa aiba din nou "acea" prima exeprienta cu seria noastra favorita. Asa ca va intreb. Cum si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter? Cum a inceput povestea voastra?

Eu am citit prima data Harry Potter si Piatra Filozofala. Imi amintesc si acum acele clipe. Aveam 11 ani si eram la matusa mea sa am grija de varul meu mai mic cat ea se ducea la doctor. Doamne, ce amintiri. Varul meu dormea in patutul lui, iar geamurile erau acoperite cu un fel de patura, nu stiu exact, portocalie, sa nu-l deranjeze soarele. Din cauza asta camera avea o nuanta rosiatica si melancolica. Da, era dupa amiaza, in mijlocul verii. Si eu muram de plictiseala. La propriu. Stateam in linistea aia groaznica fara sa fac nimic, pana am vazut un raft cu niste carti. Am zis ca nu am nimic de pierdut si m-am uitat la titluri. Erau mult prea complicate pentru mine. Asta pana am dat de o coperta cu un pusti care zbura pe o matura. M-am pus in fotoliu si am inceput sa citesc. Prima pagina... A doua... A treia... Intrasem atat de mult in actiune, incat ma uitam la ceas din cinci in cinci minute sa nu se apropie ora cand matusa mea se va intoarce si sa fiu nevoita sa ma opresc din citit. Atat de speriata eram. Pana la urma s-a intamplat si matusa mea era inapoi. Am intrebat-o daca pot sa iau cartea cu mine acasa si ea mi-a zambit si s-a dus la raftul cu carti si a scos inca un volum pe care il avea. Camera Secretelor.

Si da..Cam asa a inceput povestea mea cu Harry Potter.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter? - by Kennya Allen - 29 Oct 2010, 20:36

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cui i se datoreaza aventura mea Potter? Darkason Pain 1 1,919 22 Oct 2011, 03:34
Last Post: Valentino Gaunt
  Harry Potter Prequel Kennya Allen 2 1,877 30 Apr 2011, 01:09
Last Post: Kennya Allen
  Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix James Potter 0 2,012 10 Apr 2011, 15:41
Last Post: James Potter
  Rezumat Harry Potter si Printul Semipur James Potter 0 2,506 10 Apr 2011, 15:36
Last Post: James Potter