Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
|
29 Oct 2010, 22:36
|||
|
|||
Eu stiam de HP din filme. Vazusem primele 2 filme pe protv de cand eram mica, si apoi si pe'al treilea, dar nu imi placea sa citesc, ma plicitiseam si adormeam cu cartea in mana asa ca nu am vrut sa citesc cartile. Iarna asta, cand aveam aproape 14 ani, am citit o carte din colectia Chic, care mi'a placut foarte mult, si mi'a deschis apetitul pentru citit, si am zis sa mai citesc ceva, si intr'un fel sau altul mi'a intrat mie in cap idea sa citesc Harry Potter. Stiam ca o colega de'a mea avea cartile asa ca am rugat'o sa mi le imprumute. Mi'a dat'o pe prima, dupa ce o citise alta colega, si in doua zile am devorat'o. Apoi a inceput vacanta de iarna, colega mea Lore avea doar primele 3 carti, a 2a era imprumutata altei colege, asa ca am mers la biblioteca si nu am gasit'o pe a 2a, dar le'am imprumutat pe urmatoarele 3[3,4,5]Le'am citit toata vacanta de iarna, destul de repede, in 2 zile, 4 zile, si a 5a in preajma Craciunului, in 8 zile. Tin mintew ca era ziua mea, era seara, rudele erau in sufragerie nu stiu ce discutau pe acolo iar eu la mine in dormitor si citeam HP&OOTP Dupa ce a inceput scoala, am luat cartea a 2a de la colega mea, mi'a adus'o in prima zi de scoala, si am terminat'o in aceiasi zi iar ultimele 2 le'am luat tot de la biblioteca la vreo 3 saptamani dupa ce am citit'o pe a 2a, si stiu ca le'am citit in 3 zile pe fiecare. Pe a 6a o luam cu mine la scoala, si era ultima saptamana din semestrul I, aveam medii incheiate, si profii ma lasau sa citesc in ore, citeam 200 de pagini pe zi aproape. Iar pe a 7a stiu ca am inceput sa o citesc intr'o joi, din ultima saptamana de scoala din semstru, dar nu am mai citit la scoala, fiindca sor'mea a stat acasa si vroia sa citeasca, asa ca lasam cartea acasa dar am terminat'o in seara de sambata. Si cam atat. Apoi am gasit a 7a carte la biblioteca in engleza si tot asa, o luam cu mine la scoala, si am citit'o de doua ori si am acasa prima carte, mi'a imprumutat'o cineva[de 5 luni o am
![]() Cam atat cu mine si Harry Potter ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cui i se datoreaza aventura mea Potter? | Darkason Pain | 1 | 1,920 |
22 Oct 2011, 03:34 Last Post: Valentino Gaunt |
|
Harry Potter Prequel | Kennya Allen | 2 | 1,878 |
30 Apr 2011, 01:09 Last Post: Kennya Allen |
|