Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
|
29 Oct 2010, 23:11
|||
|
|||
Well, eu sunt familiarizata cu HP de cand eram mica, din cauza varului meu care era practic innebunit dupa carti si filme. Mereu m-am intrebat ce vede asa interesant la ele, dat fiind ca nu-mi prea imi place in general orice e super-ultra-mega cunoscut in lume, si chiar daca avea toate cartile, nu am avut o tentativa sa le citesc. But...astea erau doar niste prejudecati tampite.
Anul trecut, In decembrie, aveam o activitate la romana ceva cu cartile si sa iesim pe holuri cu scaunele si sa citim =]] iar profa ne-a pus sa luam de la bibliotecara niste carti, iar aceasta ne recomandase Harry Potter. Bun, iau eu Camera Secretelor, o rasfoiesc de cateva ori si ma prefac ca o citesc eu atunci, dar seara cand eram plictisita am luat-o din nou in maini si am inceput sa o citesc de la inceput, cu toate ca stiam cat de cat actiunea din film. Si brusc a inceput sa-mi placa povestea si sincera sa fiu, de-abia asteptam sa iau prima carte si celelalte carti din serie pentru a le citi, asa HP-addicted devenisem.. LOL Inca tin minte vremurile cand citeam cartea a treia, in vacanta de Paste, la ora doua noaptea, ascultand ploaia de afara... Singura chestie care m-a enervat (dar care e kind of funny) e ca n-am reusit sa iau in mai volumul Talismanelor Mortii pentru ca era deja tarziu si trebuia sa faca d-na inventarul, bla bla, bla...si n-am apucat s-o iau decat acum, din cauza unui prieten bun care a imprumutat-o cand incepuse scoala pentru doua saptamani si in a treia o uitase acasa cu toate ca tot zicea ca o aduce (ma are pe constiinta..) dar cu toate astea, reusisem inainte sa citesc cartea in format electronic, dar are mai mult farmec cand o tii in mana si rasfoiesti curios pagina cu pagina. ![]() That's all. ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cui i se datoreaza aventura mea Potter? | Darkason Pain | 1 | 2,030 |
22 Oct 2011, 03:34 Last Post: Valentino Gaunt |
|
Harry Potter Prequel | Kennya Allen | 2 | 1,973 |
30 Apr 2011, 01:09 Last Post: Kennya Allen |
|
Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix | James Potter | 0 | 2,099 |