Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
29 Oct 2010, 23:11
Well, eu sunt familiarizata cu HP de cand eram mica, din cauza varului meu care era practic innebunit dupa carti si filme. Mereu m-am intrebat ce vede asa interesant la ele, dat fiind ca nu-mi prea imi place in general orice e super-ultra-mega cunoscut in lume, si chiar daca avea toate cartile, nu am avut o tentativa sa le citesc. But...astea erau doar niste prejudecati tampite.
Anul trecut, In decembrie, aveam o activitate la romana ceva cu cartile si sa iesim pe holuri cu scaunele si sa citim =]] iar profa ne-a pus sa luam de la bibliotecara niste carti, iar aceasta ne recomandase Harry Potter. Bun, iau eu Camera Secretelor, o rasfoiesc de cateva ori si ma prefac ca o citesc eu atunci, dar seara cand eram plictisita am luat-o din nou in maini si am inceput sa o citesc de la inceput, cu toate ca stiam cat de cat actiunea din film. Si brusc a inceput sa-mi placa povestea si sincera sa fiu, de-abia asteptam sa iau prima carte si celelalte carti din serie pentru a le citi, asa HP-addicted devenisem..
LOL
Inca tin minte vremurile cand citeam cartea a treia, in vacanta de Paste, la ora doua noaptea, ascultand ploaia de afara...
Singura chestie care m-a enervat (dar care e kind of funny) e ca n-am reusit sa iau in mai volumul Talismanelor Mortii pentru ca era deja tarziu si trebuia sa faca d-na inventarul, bla bla, bla...si n-am apucat s-o iau decat acum, din cauza unui prieten bun care a imprumutat-o cand incepuse scoala pentru doua saptamani si in a treia o uitase acasa cu toate ca tot zicea ca o aduce (ma are pe constiinta..) dar cu toate astea, reusisem inainte sa citesc cartea in format electronic, dar are mai mult farmec cand o tii in mana si rasfoiesti curios pagina cu pagina. Heart

That's all. Happywide

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter? - by Helena Daphne Rose - 29 Oct 2010, 23:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cui i se datoreaza aventura mea Potter? Darkason Pain 1 2,030 22 Oct 2011, 03:34
Last Post: Valentino Gaunt
  Harry Potter Prequel Kennya Allen 2 1,973 30 Apr 2011, 01:09
Last Post: Kennya Allen
  Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix James Potter 0 2,099 10 Apr 2011, 15:41
Last Post: James Potter
  Rezumat Harry Potter si Printul Semipur James Potter 0 2,570 10 Apr 2011, 15:36
Last Post: James Potter