|
Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
|
|
02 Nov 2010, 13:37
|||
|
|||
|
Povestea mea cu Harry Potter este una obisnuita . Intai , dupa ce a aparut primul film , desi nu il vazusem , nici nu stiam despre ce e vorba , spuneam ca nu imi place . Nici nu mai stiu daca m-am uitat la el atunci . Parca da dar nu foarte mult .
Apoi a ajuns la mine cartea a doua , pe care o citeam fara mare atentie - nici nu stiu daca am terminat-o atunci . La fel cu 4 si 6 , cel putin pana intr-o zi , plictisita sa stau la calculator m-am dus si am luat cartea HP and the HBP . Pe care nu am putut sa o las din mana ! Apoi HP 4 si HP 2 , pe astea le aveam . Dar pana la urma le-am citit pe toate , dar cartile mi-au placut mai mult decat filmele . Jocurile le-am jucat si cand nu imi placea seria , stiu ca imi era frica de Snape cand jucam jocul facut dupa Harry Potter 2 si il faceam pe Harry sa se ascunda dupa o usa , atunci cand trebuia sa iasa de la Viperini si sa se intoarca la prietenii lui ! Prima oara cand le-am citit nu mai stiu cati ani aveam dar era mica . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Cui i se datoreaza aventura mea Potter? | Darkason Pain | 1 | 2,030 |
22 Oct 2011, 03:34 Last Post: Valentino Gaunt |
|
| Harry Potter Prequel | Kennya Allen | 2 | 1,973 |
30 Apr 2011, 01:09 Last Post: Kennya Allen |
|
| Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix | James Potter | 0 | 2,099 |
10 Apr 2011, 15:41 Last Post: James Potter |
|
| Rezumat Harry Potter si Printul Semipur | James Potter | 0 | 2,571 |
10 Apr 2011, 15:36 Last Post: James Potter |
|

![[Image: 2py4a6u.jpg]](http://i52.tinypic.com/2py4a6u.jpg)