Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
02 Nov 2010, 13:37
Povestea mea cu Harry Potter este una obisnuita . Intai , dupa ce a aparut primul film , desi nu il vazusem , nici nu stiam despre ce e vorba , spuneam ca nu imi place . Nici nu mai stiu daca m-am uitat la el atunci . Parca da dar nu foarte mult .
Apoi a ajuns la mine cartea a doua , pe care o citeam fara mare atentie - nici nu stiu daca am terminat-o atunci .
La fel cu 4 si 6 , cel putin pana intr-o zi , plictisita sa stau la calculator m-am dus si am luat cartea HP and the HBP . Pe care nu am putut sa o las din mana ! Apoi HP 4 si HP 2 , pe astea le aveam . Dar pana la urma le-am citit pe toate , dar cartile mi-au placut mai mult decat filmele .
Jocurile le-am jucat si cand nu imi placea seria , stiu ca imi era frica de Snape cand jucam jocul facut dupa Harry Potter 2 si il faceam pe Harry sa se ascunda dupa o usa , atunci cand trebuia sa iasa de la Viperini si sa se intoarca la prietenii lui !
Prima oara cand le-am citit nu mai stiu cati ani aveam dar era mica .

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter? - by Luna Slytherin - 02 Nov 2010, 13:37

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cui i se datoreaza aventura mea Potter? Darkason Pain 1 2,030 22 Oct 2011, 03:34
Last Post: Valentino Gaunt
  Harry Potter Prequel Kennya Allen 2 1,973 30 Apr 2011, 01:09
Last Post: Kennya Allen
  Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix James Potter 0 2,099 10 Apr 2011, 15:41
Last Post: James Potter
  Rezumat Harry Potter si Printul Semipur James Potter 0 2,571 10 Apr 2011, 15:36
Last Post: James Potter