Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
02 Nov 2010, 16:23
Prima data cand am citit cartile harry potter aveam 9 ani. Ma simteam rau aveam o indigestie urata si stateam in pat in camera la hotel caci eram la mare.
Mereu cand sunt bolnava primesc tot ce vreau asa ca mi-a rugat parintii sa-mi aduca ceva frumos de citit sa nu ma plictisesc. Peste mai bine de o ora au venit si mi-au dat 6 carti cu numele Harry Potter si inca ceva.. Nu eram foarte entuziasmata la prima vedere nu m-au impresionat, dar fiind asa plictisita am luat prima carte am rasfoit-o putin si am inceput sa citesc.
De atunci nu le-am mai lasat si le-am citi pe toate una dupa alta cu volumul 7 a fost o problema ca mai aveam de asteptat putin pana sa apara , dar le-am citi pe toate si mi-au placut enorm.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter? - by Odette B. Malfoy - 02 Nov 2010, 16:23

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cui i se datoreaza aventura mea Potter? Darkason Pain 1 2,097 22 Oct 2011, 03:34
Last Post: Valentino Gaunt
  Harry Potter Prequel Kennya Allen 2 2,062 30 Apr 2011, 01:09
Last Post: Kennya Allen
  Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix James Potter 0 2,167 10 Apr 2011, 15:41
Last Post: James Potter
  Rezumat Harry Potter si Printul Semipur James Potter 0 2,622 10 Apr 2011, 15:36
Last Post: James Potter