Thread Closed 
Snowflakes in Hogsmeade .
02 Nov 2010, 22:37
Auzind vorbele si provocarea pe care o primise..Cryss eram mai emotionat…dar si nelinistit...imagini si cuvinte…imi reveneau in minte de la primul sarut pe care il furasem in camera necesitatilor…Acea privire,acel zambet,acel gest…ce ma facuse sa ma indragostesc la prima vedere… Chiar si cei mai reticenti, mai conservatori si rationali dintre noi nu pot opune rezistenta atunci cand vad pe cineva si nu-si mai pot dezlipi ochii. Desi e posibil sa constientizezi ca nu e persoana ideala pentru tine, nu mai poti judeca logic. De asemenea, nu mai exista nici o bariera de netrecut, ba, mai mult, nici nu te mai intereseaza parerea celor din jur.

Viata e….atat de pretioasa…atat de frumoasa…cand te stiu aproape,iar faptul ca pot proteja asta,este un dar minunat..
Ca te am langa mine,este minunat,stiu ca am facut alegerea buna cand te-am intalnit prima data in acea camera…si stiu ca as face acelasi lucru iar si iar…fiindca alaturi de tine nu sunt condus …sunt natural…chiar daca nu am putea fi impreuna…te-as vrea in viata mea…fara tine nu as avea putere…

Si uite-ma pus fata in fata cu momentul…maretul sarut…
-As minti daca spun ca te iubesc…Cryss..!acum toti ma priveau atenti
-Deoarece nu sunt cuvinte suficient de marete ca sa iti demonstrez dragostea mea pentru tine…am adaugand strangand-o calduros in brate…
-Si mereu o bucatica din tine…va fi alaturi de mine!

Alone in Dark

Versurile Mele
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Snowflakes in Hogsmeade . - by Ashlyn Meester - 24 Oct 2010, 17:13
Re: Snowflakes in Hogsmeade . - by Oliver C.S. Queen - 02 Nov 2010, 22:37

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A trip to Hogsmeade Valentino Gaunt 3 1,447 11 Dec 2011, 05:23
Last Post: John Miller
  In Hogsmeade Alice Morris 11 2,489 22 Aug 2011, 22:12