Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
03 Nov 2010, 03:05
Prima data cand am auzit de Harry Potter a fost in clasa a doua, adica la varsta de 8 ani. N-am dat importanta vestii ca este o carte buna. Totusi n-am ignorat chiar totul. Mi-am cumparat Camera Secretelor mai mult pentru ca o aveau toti copii de varsta mea. N-am citit-o, nici macar n-am deschis-o.
De ziua mea, la 9 ani am primit Pocalul de Foc de la matusa mea careia ii voi fi recunoscator mereu. M-a captivat in totalitate, chiar daca nu intelegeam prea multe.
Am revenit la Camera Secretelor cumparata anterior si am citit-o foarte interesat. Acum incepeam sa inteleg mai mult.
Apoi am luat si citit Piatra Filozofala si Prizonier la Azkaban in acelasi an (2003).
Am asteptat Ordinul Phoenix sa apara in romana si l-am cumparat prin 2004 (la 10 ani).
Apoi Printul Semipur in 2006 (la 12 ani) si Talismanele Mortii in 2008 (la 14 ani).
Bineinteles ca pe parcursul pauzelor, le-am recitit de mai multe ori.

PS: Topic cool

Respectã Bãtrâneţea!

[Image: ZbtKEJ.jpg]

"Still round the corner there may wait, A new road or a secret gate."
J.R.R. Tolkien

always Skynet Barklord.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter? - by Skynet Barklord - 03 Nov 2010, 03:05

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cui i se datoreaza aventura mea Potter? Darkason Pain 1 1,944 22 Oct 2011, 03:34
Last Post: Valentino Gaunt
  Harry Potter Prequel Kennya Allen 2 1,901 30 Apr 2011, 01:09
Last Post: Kennya Allen
  Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix James Potter 0 2,037 10 Apr 2011, 15:41
Last Post: James Potter
  Rezumat Harry Potter si Printul Semipur James Potter 0 2,532 10 Apr 2011, 15:36
Last Post: James Potter