Mysterious Secrets
|
08 Nov 2010, 21:09
|||
|
|||
" - De parca as avea de ales . " am zis eu pe un ton ironic.
Bell ma privi nedumerita , apoi eu am continuat : " - Glumeam . Hai sa mergem . Cred ca voi scrie si eu o scrisoare acolo . Nu am mai vorbit de mult cu prietenii mei si sunt sigura ca unii dintre ei chiar imi simt lipsa ." Am facut cativa pasi in liniste spre Hambarul bufnitelor , apoi am privit'o pe Bell . Nu se schimbase la fel de mult ca altii , dar intr'adevar , era schimbata . Acum era Sefa de Casa la Cercetasi si trebuie sa recunosc ca eram mandra de ea . Chiar o admiram pentru aceasta functie si pentru felul in care isi indeplinea sarcinile . Probabil ar fi facut orice ca sa ii incurajeze pe Cercetasi . Le erau mereu altaturi la bine si la rau . Probabil am stat cateva minute pe ganduri , pana cand glasul cristalin al fetei ma intrerupse : " - Si tu , Bella . Ce ai mai facut ? " " - Mai nimic . " am raspuns eu . " Ma gandesc la lectia viitoare . Totul e atat de complicat uneori . Dar tu ? " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Forgotten secrets | Rosalie Vivienne Alden | 4 | 2,007 |
11 Aug 2011, 17:13 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
Secrets - All we need | Ema Snow | 11 | 2,843 |
22 Apr 2011, 18:31 Last Post: Ema Snow |