Prima Intalnire a Duelistilor
08 Nov 2010, 23:30
Mergeam incet pe hol spre Marea Sala unde se tinea intrunirea duelistilor.Eram cam emotionata,nu ma mai duelasem niciodata.
Cand am intrat toti ochii s-au indreptat spre mine.Am zambit usor,putin emotionata si m-am indreptat usor spre ei.

In timp ce mergeam observam ca Kasumi si Aimi se duelau.
Le zarisem si pe Hayley,Sam,Evelina,Luna,Slin si inca o fata pe care nu o cunosteam decat din vedere.Parca era de la Vipereni.

Rose privea serioasa duelul dintre cele doua.Ma zari si imi zambi.I-am zambit si eu si m-am intreptat spre micutul grup care se uita la duel.

-Hei toata lumea! am spus zambind calduros si toti mi-au zambit.
Pe Hayley chiar nu o mai vazusem de mult timp.M-am dus mai aproape de ea si i-am zambit.
-Hei Hayley.Mult timp de cand nu te-am vazut am spus si am imbratisat-o.Ea ma imbratisa inapoi apoi zambi cand ne-am despartit.
Am mai aruncat o privire la Kasumi si Aimi.Se descurcau bine,in schimb eu nu credeam ca voi fi chiar asa de buna.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Prima Intalnire a Duelistilor - by Evelyn Steel - 08 Nov 2010, 23:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Inscrieri la "Clubul Duelistilor" Rosalie Vivienne Alden 41 7,764 10 Dec 2011, 23:17
Last Post: Cresseda E d'Guillaume
  Regulamentul "Clubului Duelistilor" Rosalie Vivienne Alden 1 1,224 09 Aug 2011, 16:52
Last Post: Melisse Y. Carter
  Clubul Duelistilor Kennya Allen 30 4,850 09 Aug 2011, 16:50
Last Post: Melisse Y. Carter