| |
|
10 Nov 2010, 00:55
|
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
9 Noiembrie, 2010
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>
~For the last time: I Said Don't Damn Me.
Ziua de azi a fost exact cum am prevazut: complicata, dar totusi simpla- oricat de stupid/ patetic/ pueril suna.
Adica practic am si uitat ce am facut azi.Exceptand partea cu primatele - Hei, unii oameni se nasc si mor la fel de prosti, dovada in fata mea.Nu o sa pun replicile in jurnal fiindca ar trebui sa cenzurez tot- si mi-e prea lene sa mai fac si asta.Oricum, o sa ma sinucid cu o scobitoare daca in fiecare marti va fi la fel- damn those stupid people.Sa-si gaseasca si ei o viata si sa ma lase naibii in pace.
Si, la dracu', exista si ziua de maine.It's so damn perfect!Cu testul acela posibil la fizica...si cu profa' de chimie care adora sa ma sacaie ( pentru asta ti-ai luat meserie?ca sa ma pui sa-mi iau vesta aceea de la camin si sa ma acuzi ca esarfa de la gat e practic un streang?), dar problema asta nu e atat de big.Hei, chiar cred ca o sa supravietuiesc- minune, trebuie sa notez in calendar asta.
Desi daca am luat data trecuta 8 la Fizica acum cu siguranta voi lua 5.
Ah, da, ma chinui acum la nextul acela din Children Of The Damned.Fiindca asa am chef, nah.Fiindca o sa iasa criminal de mare- asa cum vroiam eu.Si fiindca am termen sa-l termin pana joi- si eu care ma plangeam ca nimeni nu vrea next.
P.S.: Melodia [url=http://www.youtube.com/watch?v=Zrbdn21wnGY]asta e de-a dreptul superba.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|