|
Lights Out.
|
|
11 Nov 2010, 01:02
|||
|
|||
|
10 Noiembrie, 2010
[URL=http://img87.imageshack.us/i/9cde8edfca2b5b0c2ee98cd.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>
[align=center]~Even if I say... Daa, am supravietuit si azi- asa cum am prevazut.Sa recapitulam:
1.Nu am dat test la fizica- deci nota aceea de 5 va fi amanata pentru scurta vreme.Hei, thanks God, nici nu ne-a trecut in catalog notele de la testul anterior. 2.Profa' de chimie a uitat sa precizeze de faptul ca am uitat vesta acasa.Cel putin asta am crezut- pana aproape de sfarsitul orei.Nu cred ca mai e nevoie sa citez, partea importanta e ca [strike]inca[/strike] n-am patit nimic. 3.Asta ar trebui sa fie punctul 1.Netul aici merge de parca ar fi fost pupat undeva.Sa-l ia naiba. 4.Hei, hei, hei.Nu, punctul asta ar trebui sa fie primul punct.Prima oara cand am vazut ca toata populatia isi face blog am avut o fata de genul: "Hey, man, I ain't see that coming O.o ".Acum, cand ma uit pe blogul lui Bells- sa nu crezi ca nu-mi umbla degetelele pe tastatura- mi se parea ceva inevitabil. 5.Vreau si eu blog personal, nu-i corect.Am unul...dar pe care postez ficurile.S-ar putea sa va treziti maine-poimaine....bine, uitati ideea. 6.Oana s-a dus la doctor si-a aflat ca are o boala...nici acum n-am inteles prea bine ce are.Sta sa-i expldeze ganglionii din brat sau naiba stiu eu ce.Si trebuie sa se opereze si sta vreo saptamana acasa- damn it, vreau si eu.Cine mai sta acum sa ma impinga cu scaunul rotativ prin toata clasa? Dar poate i se face mila cuiva- dezonorant, dom'le, dar sunt vremuri disperate- si sta cu mine in banca [Hey, incerc si eu sa adopt metoda optimista...].7.....prin urmare, maine nu mai merg la Takko.Damn it again. 8. As incerca sa scriu la Post Mortem acum ( datoria meseriei *tuse sugestiva*) dar habar n-am cum sa incep si ce sa scriu in continuare.Inspiratie data naibii. 9.Da, e ultimul punct.Si din cauza asta o sa scriu...nimic.Doar sa marchez si eu pe aici finalul postului.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Dar poate i se face mila cuiva- dezonorant, dom'le, dar sunt vremuri disperate- si sta cu mine in banca [Hey, incerc si eu sa adopt metoda optimista...].
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)