|
Lights Out.
|
|
13 Nov 2010, 23:32
|||
|
|||
|
12 Noiembrie, 2010
[URL=http://img717.imageshack.us/i/futureorpastbydariafedo.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>
~Chestiile relatate ieri...bineinteles, Internetul nu m-a lasat sa postez. Hey, nu e chiar prima data cand ma simt intr-o dimensiune paralela ciudata.Today is that kind of day.Ma simt asa de patetic de ciudat. A fost binisor la franceza (altough tot mi-a fost lene sa deschid un caiet/ carte/ whatever.)La romana si la fizica a fost so boring...dar macar am avut companie ( multam' fain Cosmina ca ai stat cu mine in banca.).La engleza am dat test si am luat...8.Nu ma asteptam.Bine, bine, ma asteptam si la asta.Nu prea sunt atenta la ce mai e prin jurul meu.Dar macar am doua puncte in plus...imi iese 10 in catalog.Dar tot ma sacaie pe creier nota- damn it, imi urasc perfectionismul. Ah, si la mate m-a acompaniat Bells si i-au umblat degetelele pe telefonul meu. Am ajuns mai tarziu acasa fiindca Miss Nicole m-a obligat sa o iau de manuta si sa o duc pana acasa- ai noroc ca exista o statie de maxi-taxi langa tine, altfel... Ah, si am aflat la ce film ne duce Bells de ziua ei: Eclipsa!Perfect, perfect, perfect ( sarcasm.).Macar o sa vad si eu pe ecran mare cum joaca constipatii aceia in rolurile principale.Si mai perfect.Oricum nu am vizionat filmul. Netu' pe-aici merge extraordinar.Absolut extraordinar!Din cauza asta nu-mi pot accesa nici macar blogurile.Abia daca pot sta pe o pagina de Internet, iar asta cu norocul ghinionistului.Am si eu treburi, ce naiba.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)