Lectia VII
|
16 Nov 2010, 20:16
|||
|
|||
Mergeam pe holurile aproape pustii.Din cand in cand mai dadeam de un elev.
Ma indreptam spre ora de "Previziuni despre viitor" si speram doar sa nu intarzii. Am cotit la dreapta si in fata mea a aparut usa clasei.Am ciocanit usor si am apasat pe clanta.Usa s-a deschis cu un scartait. Intrand in clasa am vazut ca erau cativa copii deci nu intarziasem,dar nici prima nu ajunsesem. Mi-am indreptat ochii spre catedra si am vazut-o pe Rose care imi zambea. -Buna dimineata am spus iar Rose mi-a zambit si a dat din cap. M-am asezat in penultima banca de la geam si mi-am scos cartile si pergamentul impreuna cu pana. Astazi se pare ca studiam visele.M-am gandit la o definite cat mai complexa a visului si am ridicat mana.Rose a zambit dandu-mi voie sa vorbesc : -Visul este un ansamblu de reprezentari in timpul somnului,o halucinatie.Functioneaza deseori dupa modalitatea vizuala sau auditiva.Ele pun adesea in scena visatorul si contin o inaltuire de intamplari originale dar narative.Visele pot fi insotite si de emoti am spus si m-am asezat usor jos. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|