Thread Closed 
De cate ori poate muri un suflet?
16 Nov 2010, 20:40
Bezna se asternea peste acea seara impecabila, invaluind-o in panglici negre, parca de doliu etern. O lacrima ii curse de-a lungul obrazului, oprindu-i-se pe buze, acolo unde fata ii putea simti adevarata insemnatate ----> Iubirea !

"Si ce daca nu pot schimba nimic ? Nu-mi pasa nici daca stiu ca din tine, singura mea alinare este ca nu te mai vad, ca ai plecat si mai lasat sa cad, undeva, departe de tine.", spuse incet cercetasa, cu o voce de fier si rugina intarita.

'Nu mai poti schimba nimic ...', parea ca gandeste Aylee.

"Nu mai pot schimba nimic, asa ca .... asa ca imi voi aminti de tine, in felul in care te voi pastra mereu, caci vad ca drumurile noastre nu o sa se intersecteze in vreun fel niciodata.",anunta Cryss pe aceasi voce pierita.

Ii lua incet mana baiatului si o duse intre ale ei, in semn de solidaritate, intelegere si iubire. Nu o interesa daca EL avea sa inteleaga sensul acestor gesturi, stia doar ca daca tot nu putea schimba realitate, atunci trebuia sa faca tot ce-i trecea prin minte.

"Ascund durerea mea
Tot ce ieri iubeam acum nu mai am
Si nu gasesc puterea, n-o mai gasesc
Sa mai vreau o alta zi sa traiesc ..."
, isi spuse cercetasa, vazand cum incet -incet ajungeau sus.

"Iar acum ...", continua tot ea.
O mica plonjare, iar apoi o cazatura muta, fara tipete, doar sunetul zapezii date la o parte.

"Ajut numai pe cineva care , chiar cand nu poate, vrea !", ii spuse ea in timp ce se apleca asupra lui si ii intindea rigid mana, in mintea ei proiectandu-se aceasi imagine ca acum un an.
Profita nespus de timp, adora momentul acesta, de fapt adora totul ....

"Ma inec in lacrimi de dor
Ma sufoca un aer mult prea trist
M-am obisnuit sa ador
O iubire care m-a UCIS"
, tipa din nou Cryss, fiind invaluita de noaptea oarba ce persista numai pentru ai acoperii vorbele slabe.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: De cate ori poate muri un suflet? - by Scarlett Soul - 16 Nov 2010, 20:40