| 

O plimbare subacvatica

| 

| 

05 Oct 2007, 19:01 

|||

| 
		|||
| 

Yeee... mersi Ginny  

![]() Julia parea putin incruntata...mergea cu viteza spre usa Salii Mari... ' Pff... sigur am luat mai putin de Acceptabil la testul de la Istorie... ' Cufundata in ganduri... dadu nas in nas cu Kennya... " Argh... ma ierti... " " Nici o problema... " Kennya isi urma drumul... dar colega de casa a lui Julia, Hermione Granger, tocmai trecea in urma lui Kennya, insotita de Ginny W... " Hermione ! Uh.. unde mergeti? " zise Julia... " Aa... la lac... adica... sub apa din lac ... hehe ... vii si tu? " zise Hermione. " Sigur... nu ratez asa ocazie   "Pe cand se pregateau sa intre in lac... Julia isi zari fratele ... Parea ganditor... " Fetelor... ma scuzati putin... odata in an am ocazia sa pot vorbi cu Harry ! " le zise Julia, fugind inspre fratele ei geaman. Harry nici nu o zari... doar continua sa priveasca inspre lac... " Harry? S-a... intamplat ceva? " zise Julia... Harry isi indrepta privirea senina inspre ea... " Da... chiar ca s-a intamplat   "" Off Doamne, Harry... in sfarsit...   " Ginny W ii arunca din departare un zambet lui Harry... " Oho... deci numai eu trebuie sa mai astept dragostea sa ma tranteasca. Stiam eu ca va veni momentul asta pentru tine, Harry... " Harry ii sari in brate... soptindu-i incet " Sper doar sa dureze chestia asta "... Iar Julia gandi in sinea ei... ' Daca ar sti adevarul despre mine... ' ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning?  | 
		|||
| 

« Next Oldest | Next Newest »

| 

| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,345 | 
		10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa  | 
	|
| Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 2,129 | 
		08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard  | 
	|
| Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,306 | 
		09 Apr 2011, 23:40 Last Post: Eliza G. Blest  | 
	|
| O plimbare pe malul lacului | Afrodita LaFont | 5 | 1,929 | 
		19 Sep 2010, 20:36 Last Post: Rosalie Vivienne Alden  | 
	|
| Prima mea plimbare! | Rosalie Vivienne Alden | 4 | 1,542 | 
		13 Sep 2010, 21:04 Last Post: Rosalie Vivienne Alden  | 
	|
| O plimbare scurta.. | Bella Emily Rose | 21 | 3,653 | 
		28 Feb 2010, 19:20 Last Post: HerArgus  | 
	|
| O scurta plimbare | Smiley Potter | 65 | 14,174 | 
		22 Aug 2008, 20:55 Last Post: Nereida Devon  | 
	|
| Plimbare nocturna | Ada McNair | 3 | 1,657 | 
		20 Aug 2008, 15:20 Last Post: Adelina Glen  | 
	|

![[Image: 1ob09g.jpg]](http://i48.tinypic.com/1ob09g.jpg)
![[Image: o53hoi.jpg]](http://i47.tinypic.com/o53hoi.jpg)