Sleepless
|
21 Nov 2010, 17:00
|||
|
|||
Baiatul se apropia tot mai mult de mine, cu pasi grabiti, ca si cum vroia sa sara pe mine in secunda urmatoare si sa ma distruga.
Nu stiam ce era inneregula cu el. Se comporta ca strabunul sau atunci cand ii spuneam ca o sa-l parasesc. In adancul sufletului meu simteam aceeasi ura, puternica si la fel de vie atunci cand Edward imi spusese ca Borislav fusese omorat de tatal sau .. Stiam c anu puteam ierta acest lucru. Puteam doar sa-mi termin viata aici, acceptand ofranda de pace. Sau eu nu eram asa? O puteam accepta ? Nu. Viata mea nue ra asa. Nu puteam sa traiesc in pace, si armonie. Eram obisnuita cu teroarea, si cei din jurul meu trebuiau sa fie obisnuiti cu asa ceva, daca chiar doreau asta. '' - Ai accepta sa afli ca amanta, care ti-a distrus familia, ti-a innebunit strabunul, ti-a torturat bunicul, si pe tatal tau l-a constrans in asa fel incat sa se casatoreasca cu ce care este mama ta, doar ca sa devii tu pe pamant .. cineva ?'' Oliver ma privea nedumerit, neintelegand ce vorbeam. Imi atinse palma,transmitand acea caldura interioara. '' - Fac parte neoficial din familia ta, Oliver. Daca nu eram eu pana acum, probabil ca aceasta familie e destrama pana acum '' '' - Eu nu duc obiceiurile lor.'', raspunse el, hotarat. '' - Stiu, tu vrei sa traiesti altcumva. Dar spune-mi tu, Oliver, stii ca ei mi-au torturat fratele, cand au aflat ca eu sunt vampir. Pe mine n-au reusit sa ma prinda, am fugit, insa fratele meu a ramas neajutorat. A murit .. In acel moment am inceput sa-mi urascfamilia, si-am inceput s-o distrug, pana am ramas doar eu. Pana si pe varul meu, Domninik l-am lasat sa se distruga. L-am tranformat, si l-am dat pe aman altora ... E mort. Adica, de doua ori mort. Ai fii fericit sa aflii ca si pe strabuna ta, Issabele am transformat-o ?'' Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|