Trying to defy good
|
21 Nov 2010, 23:29
|||
|
|||
M-am oprit in loc si m-am uitat cum Amelia se indeparta bolborosind in continuare.Eu am ramas pe loc impietrita.Avea dreptate,avea dreptate cu tot.Mama si tata se asteptau ca amandoua sa intram la Vipereni,sa ducem mai departe traditia.Nu eram de acord ca parintii mei erau Devoratorii dar pentru chestia asta nu puteam sa ii dezamagesc...si totusi o facusem.
Am tras aer in piept si am inchis ochii... " doar gandeste-te ce va spune tata cand va afla sau mama " .Aceste cuvinte imi rasunau in minte. M-am intors cu spatele si am inceput sa merg uitandu-ma in jos.Ce rost mai avea sa fiu aici daca nu eram la Vipereni? In timp ce mergeam am ridicat privirea.Acum copacii erau mai desii decat inainte.Cu coada ochiului m-am uitat in spate si am vazut o silueta.M-am intors speriata si cineva in negru statea in fata mea. -Si tu ce vrei? am soptit nervoasa.Nu aveam chef de deastea acum... And i don't know were i'll go
And i don't know what i'll see But i try not to bring it back home with me. ![]() ![]() Te amo Ammy. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|