Post Mortem
|
22 Nov 2010, 17:39
|||
|
|||
Dess
nu ma macelari ajung si eu cu intarziere..am pierdut trenul Quote:Exceptând ucigaºul acela care probabil va dori sã mãcelãreascã pe toatã lumea.Începând cu Cassandra…toþi vor cãdea unul câte unul.hehe Quote:raþiunea mã obliga sã iau o bâtã mare de lemn- de aº fi avut aºa ceva prin casãde baseball Quote:“-Nu existã nicio regulã care sã-mi spunã la ce orã pot veni acasã”, zise Liam în timp ce-ºi dãdea geaca jos cu miºcãri a lehamite.Lãsã un set de chei de maºinã pe masã, ignorând faptul cã îi tot aruncam priviri de asasin în serie.era Liam? si eu care credeam ca e ucigasul Quote:uote]“-Asta nu îþi dã dreptul sã te comporþi ca un idiot”din moment ce e idiot, e in natura lui Quote:“-Umm…cred cã pot afla de la care spital de nebuni a evadat”, îmi zise Liam gânditor.”Sau spitalul de la care a fost datã afarã.” Quote:La baza unui copac, aproape ascuns printre umbrele întunericului, niºte ochi goi mã priveau înveliþi de moarte.si cum sa ne zici cine e victima? se putea sa nu ne lasi in suspans? vrem next \m/ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|