Bad Moon Rising
|
25 Nov 2010, 12:23
|||
|
|||
Ei se uitau la noi.Noi la ei.Probabil ca aratam ca niste oameni cu mici deficiente mintale, dar chestia asta nu conta in cazul de fata.Cui ii pasa de IQ-ul tau avand in vedere ca e posibil sa fii ucis in cateva minute?
"-De ce nu ne-ati omorat inca?" am intrebat brusc. Owen il privi pe Sean.Sean il privi pe Big Boss.Seful se uita cu indoiala la noi. Iar tigara...ei bine, inca zacea intr-un colt al camerei.Ma voi ocupa de aspectul asta mai tarziu. "-Pai...adevarul este ca avem nevoie de voi intr-un caz cam delicat", zise Boss'u privindu-ne cu o oarecare neincredere. Am asteptat sa continue. "-Noi avem nevoie de cateva informatii vitale si marele pacat e ca noi nu putem sa ne afisam in public.Fostul nostru informator tocmai a murit..." "-Tipul pe care l-ati omorat in Hogsmeade?" intreba Bell cu dezaprobare. "-Nu noi l-am omorat", zise Owen zambind glacial."De fapt, colegul nostru merita, avand in vedere ca nu se pricepea la afaceri de spionaj." Imposibil.Cum putea sa minta atat de bine? "-Si noi ce legatura avem cu mortaciunile voastre?" am intrebat nervoasa. Sefu' ranji. "-Simplu...trebuie sa ucideti pe cineva."
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|