Franta?Cred ca glumesti!!
|
26 Nov 2010, 18:16
|||
|
|||
"Am sters si pozele cu noi
Nu vreau sa dau timpul inapoi Am renuntat la tot ce aveam si-mi amintea de tine Am sters si pozele cu noi Nu vreau sa dau timpul inapoi Am renuntat la tot ce mi-amintea de tine" "-Bon Apetit" mi'a spus Bell si a inceput sa infulece,hai ca asta stiam si eu ce inseamna! mai nimeream si eu cateva cuvinte ce naiba! Dupa masa am iesit din castel pentru a ne plimba putin prin imprejurimile castelului. Era magnific,totul parea desprins dintr'un basm. Mai lipseau doi cavaleri pe cai albi se ne i'a si sa ne duca pe un teritoriu de basm. "-Stii Bell,nu regret ca am acceptat aceast schimb de elevi,pana ala urma e frumos aici,si totusi sper sa ma descurc cu franceza mea. Adica mna mai vorbesc si ei putina engleza ca nu mor... nu?" Bell incepu sa rada si se aseza pe un leagan dintr'un praculet special amenajat. M'am asezat si eu langa ea si am inceput sa ne leganam usor. "-Ginn e asa de bine aici,totul este asa de frumos...dar stii ca trebuie sa ne intoarcem nu?" Mda cum sa nu,m'am uitat urat la ea,imi stricasa starea buna pe care mi'i induse acest leagan fermecat. "-Da Bell stiu...dar stiu ce vreau eu si mai mult? sa gasesc niste frantuzi hot!" "-Esti nebuna de legat Ginn,acum sigur nu gasesti niciunul daca stam pe aici,asa ca hai sa ne intoarcem in camera si cine stie poate maine rugam pe cineva care stie si engelza sa te mediteze la franceza! M'am uitat la ea dracesc si am spus: "-De preferabil baita!" A inceput sa rada si m'a tras spre camera noastra. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Franta?Cred ca glumesti!! - by Ginny Anne Alden - 05 Nov 2010, 19:34
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Bell Evans - 06 Nov 2010, 10:39
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Ginny Anne Alden - 06 Nov 2010, 19:28
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Bell Evans - 07 Nov 2010, 12:06
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Ginny Anne Alden - 12 Nov 2010, 13:15
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Bell Evans - 12 Nov 2010, 18:40
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Ginny Anne Alden - 26 Nov 2010, 18:16
|