The Dueling Club
|
10 Oct 2007, 18:22
|||
|
|||
OFF: Stai clama Ginny Wealsey... Nici eu nu renuntz
ON: Pleca repede si Julia facandu-i cu ochiul lui Harry. "Ah..." se balbai Ginny Potter. "Eu tocmai vorbeam cu Harry despre...ora de Transfigurare. A fost una foarte interesanta... am transformat un soricel intr-un ceainic." Dar era clar ca Ginny Weasley nu o credea. Se facuse toata rosie la fatza si parea pe cale sa inzbucneasca. 'Da doamne sa nu izbucneasca...' gandi Ginny Potter. Si atunci Ginny isi recapata culoarea si cu un zambet spuse: "Pai cred ca va las singuri sa va continuatzi descutzia despre ora de transfugurare." Si accentua ultimele cuvinte. Cand trecu pe langa Ginny Potter ii spuse in soapta: "Vierme!" Dar atunci Harry spuse: "Ginny Weasley! Stai! Cred ca nu mai se poate continua asa..." spuse el cu un suspin. "Daca ma credetzi nici eu nu stiu ce sa fac! Ambele suntetzi cele mai dragutze fete din an si nu stiu ce sa fac. Dar nu mai poat continua asa..." ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|