The Dueling Club
|
11 Oct 2007, 18:18
|||
|
|||
OOC: Ginny Weasley, sa sti ca si mie imi place la fel de mult de Harry ca si tzie si imi place de cand a aparut cartea... Asa ca nu cred ca tu il placi mai de demult si categoric nu m-am luat dupa tine... Este adevarat ca imi place de Ginny mai recent dar de Harry imi place de la inceput.
BIC: "Dar adevarul este ca... mai nou... imi place de altcineva." "De cine?" intreba alarmata Julia. "Pai... HermioneGranger este chiar foarte dragutza.." sopti Harry timid. "Ce??? Dar sa sti ca ea place pe altcineva... Il place pe Ron." ii raspunse Julia. "Da? Nu am stiut... CUM? PE RON!" tzipa Harry. "Pai... cam da Harry..." "Este mai complicat decat credeam... mai bine nu ma placea nici una... mai bine era ca si cu Cho." suspina Harry. Se ridica si se indrepta cu pasi grei catre dormitorul baietzilor. Pe scarile care urcau spre dormitor auzi o voce in spatele lui. "Harry, Harry! Stai! Te rog!" Era HermioneGranger. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|