The Dueling Club
|
11 Oct 2007, 23:02
|||
|
|||
OOC:ceee??ginny weasley!!cum eu cu harry?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S e HErmione Granger ![]() ![]() BIC:Bine inteles ca duelul fu castigat de Harry.Draco ii arunca o privire plina de ura si se indeparta alaturi de Crabbe si Goyle. "Bravo Harry!"stiga Lockart(sper ca asa il cheama,niciodata nu am stiut ![]() Cele doua urcara pe scena. "Levicorpus!"Pansy Parkinson incepu sa pluteasca prin aer cu capul in jos. "Bine inteles ca eu as fi executat acea vraja mult mai bine dar oricum..."incepu Lockart. Hermione se intoarse spre Lockart dar in acel moment.. "Rictusempra!" Vraja lui Pansy zbura din bagheta ei catre Hermione,care era ocupata sa il faca pe Lockart sa taca.Harry,care era in margine,o tase de mana pe Hermione care cazu de pe scena direct peste el.Vraja viperinei lovi peretele in schimb cauzand o gaura desul de mare. "Harry!Nu nu nu!!Nu asa ar fi trebuit sa se intample...Ce nu intelegi,singurul pe care il voi putea iubi vreodata e..." Se ridica de pe Harry scuturandu-si robele si fugi din sala plangand. "Adolescentii astia'' zise Lockart uitandu-se dupa Hermione. Alergand catre camera de zi a cercetasilor,Hermione se izbi de cineva.Ridica capul cu ochii inlacrimati.Era chiar Ron.. ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|