The Dueling Club
|
12 Oct 2007, 13:47
|||
|
|||
OOC: Hei nu a fost ideea mea!!!! Ginny P a spus asta. Si oricum am zis k mai bine nu ar hotari nimeni pt Harry pana nu vine unul aici... si ce draqu facem?! am zis sa nu mai fie Harry cu nimeni momentan!!
PS: Pai scuze ![]() ![]() PS 2: Inca o problema... si pe Ron ne certam. Adica Hermione si Ada? BIC: Deci Ron o privi mirat. "Ce s'a intamplat?" Hermione isi sterse lacrimile si incerca sa plece inainte sa vada Ron k rosise. Ron... mah rog ce o fi facut k Hermione pleca plangand din nou... (pai cum vrei tu. de fericire sau tristete ![]() ... 'Ce'oi fi facut?' se gandea Harry. 'Dar nu'mi place HermioneGranger!' Julia il privea clatinand din cap. 'Of of of.. acum toata lumea o sa creada ca...' Harry se incrunta la gandul k ar putea fi vreodata cu Hermione (pai asa ai zis) "Duelul nu s'a terminat dragii mei!" urla Lockhart. "Deci cine vrea?... A! Doamnisoara Weasley si domnisoara Little! Ginny W o privi speriata: nu era deloc mica!! (numele de familie era "Little")... era inalta cat un munte, solida si cu un ranjet imens pe fata... Plus k era in anul VII si de la viperini... 'Cred k glumiti!!' se gandi Ginny urcandu'se pe... cum se spune in fine... scena "SECTUMSEMPRA!" urla fata de la viperini Ginny tipa de groaza. Din corp si din chip ii tasnea sange. Toti elevii se uitau inspaimantati. Profesorii venira repede. McGonagall lua nu stiu cate puncte de la viperini si o lua de umeri pe Ginny W sa o duca la madam Pomfrey. Inainte sa lesine... apoi facu sa apara o targa. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|