Toamna tarzie
|
30 Nov 2010, 20:30
|||
|
|||
Helena se intoarse cu spatele, vrand sa se tempereze. Incerca sa respire regulat, diminuand usor furia care ii curgea ca otrava in vene..si se pare ca Meredith ramase tintita pe loc, uitandu-se timid la cei trei, in special la Bell. Wow, cine credea ca genul de fata Evil Bitch se putea transforma peste noapte in Maica Tereza? Fata se intoarse spre Meredith, avand acelasi aer dezaprobator, aruncandu-i priviri ucigase. In schimb, isi forma aproape inconstient un suras ce amintea de ranjetul fara dinti a lui Peeves.
"-Ramai."spuse Helena, dar fu interupta de protestele lui Nick: "-Nu, nu ar.." "-Taci."sopti Helena uitandu-se cu subinteles la el. "-Deci..nu ma alungati?"reusi sa articuleze cu vocea gatuita Meredith. Mai avea putin si izbucnea in plans. Dar pana si marele actor Incuiat Al Pacino putea face asta. "-Vrem doar sa auzim cuvintele pe care probabil ti le-ai pregatit cu grija toata noaptea..si cand spun asta, ma refer la cuvinte spuse cu sinceritate."murmura Helena. Meredith ofta si se aseza suspinand pe patul lui Bell, lasand sa-si fluture teatral pelerina. "Cine se mai crede si asta, drama queen?" gandea amuzata Helena. "-Bell, vroiam sa-ti spun cat de rau imi pare..dar sentimentul asta nu poate fii exprimat in cuvinte...si ma infioara acum cat de oarba poate fii dragostea, luand control asupra mea..nu mi-am imaginat niciodata ca iubirea mea fata de un baiat imi va distruge o prietenie cu o fata minunata..baiat, care in cazul de fata, te iubeste pe tine, nu pe mine. Eu nu-l merit pe Nick.."sopti printre lacrimi varsate, schitand un zambet trist la sfarsit. "-In sfarsit ai constientizat asta."mormai Helena. Nick si Bell i-au aruncat priviri taioase care ii spunea clar: "Las-o sa termine!". Helena isi roti ochii se aseza pe un pat, hotarata sa nu mai comenteze nimic; chestia asta trebuia urmarita mai ceva ca la cinema. OOC: continua cu scuzele siropoase a lui Meredith ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|