Resedinta Andrews
|
02 Dec 2010, 23:24
|||
|
|||
'' Bella, esti bine?'', am spus. ingrijorat.
Fata se intoarse cu fata la mine, si de-ndata ce ma vazu ,aceasta zambii fericita. Am raspuns zambetului, apoi am aprobat scurt din cap, si-am luat-o in brate, soptind : '' Sa stii ca mi-ai lipsit in aceaste cateva zile.'',am raspuns, sincer. Nicio expresie, ma privea doar zambind, de parca nu era ea. Ai prinso si pe ea bautura?,dar la acest gand am pufnit amuzat, apoi i-am luat sticla din mana. Bella imi scoase limba, amuzata, apoi isi inconjura mainile in jurul gatului meu. '' Si mie mi-a fost dor de tine.'', raspunse, dand din gene. Insa, bineinteles, Ashlyn ca intotdeauna se pricepea sa strice ceva, asa ca cu tot cu nebunia ei, venise si sparse fix langa picioarele mele o sticla de Jack Daniels, si incepu sa tipa disperata, mai rau ca o baba la inmormantare : '' Ioi doamne, o murit saracu.. I-am dat de l-am imprastiat'',apoi se trantii pe jos, jelind. Mi-am dat ochii peste cap, iar Bella chicotii. '' Da ce-i cu voi .. ?'', intreba Ashlyn, confuza.'' SUnteti imbratisati'', ridica ea o spranceana in sus. <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
![]() Va rog sa nu faceti PP cu personajul meu. -- Alec Jasper Meester -- [/center |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Resedinta Gaunt.. | Oliver C.S. Queen | 2 | 1,038 |
21 Nov 2010, 00:45 Last Post: Oliver C.S. Queen |
|
Resedinta Salverin | Katerina A. Petrova | 14 | 2,729 |
10 Oct 2010, 12:43 Last Post: Scarlett Soul |