The Nightfall
|
02 Dec 2010, 23:59
|||
|
|||
" - Bella . Bella Cullen . " am zis eu , nereusind sa imi ascund zambetul senin de pe chip .
L'am privit cu atentie pe Alec. Parul lui negru ca taciunile incerca sa ii umbreasca chipul , dar fara izbanda . Ochii lui cenusii ma dezbracau dintr'o singura privire . Probabil se amuza datorita expresiei mele , dar nu imi pasa . Era placut sa il privesc . " - Ce faci aici la ora asta ? " ma intreba el , zambind . Am simtit cum fiorii de gheata dansau in interiorul corpului meu la auzul vocii sale . Avea un glas suav , chiar melodios . Am incercat sa gandesc din nou limpede . " - In timpul liber imi place sa vin aici seara si sa privesc stelele . Dar tu ? " Am mai facut cativa pasi spre el , iar mirosul parfumului sau imi patrunse in piept . Simteam cum ma inec , dar era atat de placut incat nu mi'as mai fi dorit sa expir inapoi aerul . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|