Bella Emily Rose
|
06 Dec 2010, 23:49
|||
|
|||
Luni,
6.Noiembrie.2010 Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Desi se presupune ca astazi este ziua mea de nume , nu ma simt cu nimic mai diferit . Poate pentru ca unii au uitat , poate pentru ca unul dintre prietenii mei se simtea rau de cateva zile , sau poate pentru ca ... si eu ma simt rau. Am avut teza ,dar nu a fost mare lucru. Stiu ca in mare parte am facut bine si ma astept la un 9 probabil. Ma oftica faptul ca pana anul asta niciodata nu am mai luat 9 in teza de la romana, dar mereu exista cate un inceput pentru toate. Trebuie sa recunosc ca astazi am ramas placut surprinsa cand Baciu , unul dintre prietenii mei , care e la liceul militar mi'a trimis mesaj . Si am fost si mai entuziasmata cand telefonul mi'a sunat la 00.00 . Si cine putea fi , daca nu fratele meu ? Mda. Cam atat pe ziua de astazi. Mi'am amintit de o melodie de a Rihannei. Probabil singura care imi place. " Russian roulette " Ma face sa imi amintesc de foarte multe lucruri . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,427 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |