Lectia VII
|
10 Dec 2010, 17:39
|||
|
|||
Nu vedeam ce ii arata Hurio doamnei profesoare, insa am observat cateva zambete anemice ale celor ce stateau langa ea.
"Mai devreme Crystal v-a intrebat daca exista deja-vu... insa dumneavoastra ati mentionat ori ca deja-vu-ul poate fi o simpla superstitie, ori ca se pune pe seama vietilor anterioare. Insa auzim atat de des de el si ma intrebam... daca sentimentul de deja-vu poate fi declansat in unele situatii de cu totul altceva... adica, de exemplu, daca ne este foarte frica cand mergem pe o alee intunecata si murdara si avem un sentiment cum ca am fi trait asa ceva, putem sa ne inoculam ideea ca, din moment ce am mai trecut o data printr-o situatie asemanatoare si suntem teferi, se va termina cu bine? Sau avem un sentiment de dorinta puternica si in momentul acela apare deja-vu-ul, care vine ca o compensatie, de parca subconstientul nostru ne-ar transmite ca nu e un lucru asa de special sa ne dorim asa ceva, am mai trecut prin asta si putem trece mai departe fara acel lucru sau acea persoana, chiar daca e un fel de minciuna, caci in sinea noastra realizam ca dorinta nu ni se va indeplini prea curand sau chiar niciodata?" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|