Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
|
12 Dec 2010, 03:03
|||
|
|||
La 8 ani cred, fix in ziua de Craciun. (S-ar putea sa ma insel si sa fie 9, dar nu mai stiu sigur)
Toata clasa mea auzise cu o saptamana inainte de Harry Potter si doi colegi venisera cu niste carti la scoala, sa citeasca din ele in pauza. (Fiind la Step-by-Step, aveam pauza de o ora pe zi, deci era timp suficient.) Nici macar nu auzisem ca exista un film Harry Potter. Singura mea reactie cand auzeam "Harry Potter" era ceva gen "aoleu, boala lui Pott!" (cam de pe atunci ma punea tata sa ma uit cu el la emisiunile de pe Discovery, la inceput mai cu forta, dar dupa aceea au inceput sa-mi placa si i-am multumit). Insa curiozitatea a invins si l-am rugat pe "Mos Craciun" sa-mi aduca Harry Potter. Si mi-a adus prima carte, pe care am citit-o in ziua de Craciun. Si de atunci nu exista luna in care sa nu recitesc macar 3 capitole dintr-o carte Harry Potter... iar tata, care a fost cel care mi-a cumparat-o pe prima, ca mama se impotrivea (si-asa ii luam mereu carti, acum trebuie sa-i luam si de Craciun?), a ajuns sa bodogane ca isi doreste sa fi trait toti in China... ca acolo sunt interzise cartile lui J. K. Rowling. Si incepe sa imi faca teoria chibritului despre ce mesaje ascunse oculte sunt in carti. Si nici macar nu le-a citit |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cui i se datoreaza aventura mea Potter? | Darkason Pain | 1 | 1,940 |
22 Oct 2011, 03:34 Last Post: Valentino Gaunt |
|
Harry Potter Prequel | Kennya Allen | 2 | 1,894 |
30 Apr 2011, 01:09 Last Post: Kennya Allen |
|
Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix | James Potter | 0 | 2,034 |