First way to Hogwarts
|
11 Dec 2011, 16:29
|||
|
|||
Viperina isi ridicase capul , surprinsa la culme de ceea ce spusese prietena ei argintica .
"Cum adica..printesa ? Cum de se face ca nu stiam nimic de asta ?? " intrebase aceasta , devenind din ce in mai furioasa pe moment ce treceau secundele . Acum intelegea totul , intelegea de ce treceau ele doua prin asta . Intelegea de ce erau urmarite amandoua . O privise suparata pe Cly apoi isi luase un loc langa geam , cautand absenta ceva din spatele geamului . Era intuneric peste tot , nu se vedea nimic si fata incepuse sa se plictiseasca de acel peisaj , insa mintea ei era concentrata asupra problemei in care se bagase . "Niciodata nu trece o zi in care eu sa nu intru in belele . Pff , ce am ajuns de acum ? " "Ai de gand sa imi raspunzi ? Sau vrei sa iti raspund eu in locul tau ? " Uitase complet de durerea fizica , uitase de gandurile negre si de amintirile din trecut . A uitat de tot ceea ce se intamplase cu ea pana in acel moment . Tot ceea ce o interesa era sa scape din acel loc si sa ii zica vreo doua celui care a indraznit sa puna mana pe ea . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|